İdrarında kan

Köpeğim Tarcının cinsi golden retviever 1,5 yaşında.2 haftadır idrarıyla birlikte kan geliyor. Bunun için ne yapmam gerek lütfen yardımcı olun

İdrarında kan için cevaplar :

Silindi 12 yıl önce

veteriner hekiminize baş vurun ciddi bir sorun

Sevimli T. 12 yıl önce

Orijinalden alıntı: eemir veteriner hekiminize baş vurun ciddi bir sorun

Bu forumda veterinere soru sorabilecegimiz bi bölüm varmı acaba lütfen yardımcı olun :(

Sevimli T. 12 yıl önce

Lütfen biri yardım etsinnn :(

ezgi x. 12 yıl önce

bakın 2 haftadır kan geliyor diyorsunuz bu artık forumda yardım istenecek fikir sorulacak bir bir konu olmaktan çoooktan çıkmış. acil veterinere gidin! siz idrarınızdan 2 haftadır kan gelince bekliyor musunuz?!

ezgi x. 12 yıl önce

ne istiyorsunuz onuda anlamadım buradan bir veterinere soru sorsanız ihtimal dahilinde ki hastalıkları size sıralasa ne işinize yarayacak? ya da ilaç ismi falan bu istiyorsunuz?

Silindi 12 yıl önce

Usutmekten yada idrar yollarinda kisten oluyomus benm kopegimdede var ayni sorun ama kis yok c vitamini verdi ozellikle sabahlari oluyodu

Ecrin/Levent Y. 12 yıl önce

Daha ne bekliyorsunuz ?

Silindi 12 yıl önce

Ciddi bi sorun olabilirmis allahtan canda bisey cikmadi fazla ihmal etme vet.e git

Sevimli T. 12 yıl önce

vet.e götürdük idrarını istiyor ben hayvanımı o kadar düşünüyorm mrak etmein ama idrarını alamıyorum bunu bi vet.e sormak istemiştim.

ezgi x. 12 yıl önce

idrarından kan geliyor bunun için ne yapmam gerek yazmışsınız. idrar alamıyorum vete e sorucam yazmamışsınız.samimiyetinizi sorgulamak bana düşmez köpek sizin köpeğiniz ama ne yazdığınız yeterince açık. ayrıca evet idrarını almak zordur ama idrar alamıyosunuz diye tahlil yapamayan veterinerinizi değiştirin o halde 2 hadta beklemeyin. mischa ya iki kez idrar tahlili yapıldı elimize lateks eldiven verdiler, tahlil bardağı verdiler idrarını yapmak için oturduğu anda bardağı alt kısma uzattık ve idrar aldık. veterinerimiz alamazsanız ben alayım da demişti. tartışma falan yaratmak istemiyorum köpeğinizi de madem düşünüyorsunuz sorun yok.

Sponsorsponsor
Sponsorsponsor