Friskies marka mama kullanan var mı?

arkadaslar purina yani proplanın üreticisi, Friskies adında yenı bır mama serisi cıkarmıs. nestle purina oldugu ıcın bana olumlu geldi. kullanan arkadaslar var mı?

Friskies marka mama kullanan var mı? için cevaplar :

huseyin u. 13 yıl önce

udoahf\\'puf bnce almalisn bobos buyuk ihtimal yer

Silindi 13 yıl önce

Fiyatıda baya uygunmuş, bende merak ettim iyi bir mama mı..

Melis C. 13 yıl önce

bende gecen gn markette gördm 2 kg 25 tldi..nestle old. göre bana da güzel kullansak mı acaba??

Gul B. 13 yıl önce

Friskies Whiskas muadili bir mamadir.

huseyin u. 13 yıl önce

whiskas sanildigi kdr iyi degil bnce bu mama daha iyi olmali

Gul B. 13 yıl önce

Whiskas da Friskies de asagi yukari ayni icerige sahip ve ikisi de cok saglikli mamalar degil, üreticisi purina diye hemen atlamamak lazim ingilizce biliyorsaniz yabanci forumlarda arastirin. Zaten bildigim kadariyla whiskasta Purina mamalari da Mars sirketine bagli. Mamanin Protein oranina ve bu proteinin neden kazanildigina(Soya, Et, hayvan yan ürünleri)bakin mama kalitesini anlamak icin, üreticisine degil.

melissa s. 13 yıl önce

friskies var burda ve rus veterineride kullanabilirsiniz demisti ben memnunum yani istahla yiyor pena..

Gul B. 13 yıl önce

Friskies Dry Cat Food Consumer Ratings Consumer consensus is that Friskies brand cat food is by no means a premium grade cat food formula. Friskies cat food is relatively inexpensive, and is available at most grocery stores. The high percentage of corn ingredients and by-products is generally not well-recieved by pet owners. In addition to this, the corn ingredients are difficult for some cats to digest, and may cause some cats to develop allergic reactions. Cats seem to like the taste of Friskies brand cat food, though this could be because of the artificial flavors added to the cat food formulas. Friskies brand cat food is fairly popular due to its low price, though many cat owners admit that it is not the ideal pet food formula for their cat. Mama ile ilgili ingilizce bir degerlendirme. -Premium mama kategorisine girmiyor -hayvansal yan ürünler ve tahil orani fazla -kediler tahili sindirmekte zorluk cektiginden alerjik reaksyonlar görülebiliyor -yapay aromalar kullanilmis -ucuz oldugu icin tercih edilen ama iyi bir mama olmadigi kullananlar tarafindanda itiraf edilmis

melissa s. 13 yıl önce

kedi icin sormussunuz sanirim ozur dilerim ama 6kedi bakmistim evimde ben whiskas kullandim hep ve hic problemde yasamamistim..

gizem y. 13 yıl önce

tesekkurler arkadaslar

Melis C. 13 yıl önce

bu mama secimi o kadar zor ki..ne kullanacağımı sasırdım artık..RC ve Hills Turkiyede profesyonel mama ve veterinerler tavsiyesiyle satılıyor ama Avrupa ülkelerinde o kadar da iyi olmadığı görüluyor...

Silindi 13 yıl önce

Orijinalden alıntı: kikikitty Whiskas da Friskies de asagi yukari ayni icerige sahip ve ikisi de cok saglikli mamalar degil, üreticisi purina diye hemen atlamamak lazim ingilizce biliyorsaniz yabanci forumlarda arastirin. Zaten bildigim kadariyla whiskasta Purina mamalari da Mars sirketine bagli. Mamanin Protein oranina ve bu proteinin neden kazanildigina(Soya, Et, hayvan yan ürünleri)bakin mama kalitesini anlamak icin, üreticisine degil.

Whiskas Mars firmasının ürünü, Friskies ise Nestle Purinanın ürünleri üreticileri aynı değil kesin olarak. Markette satılan ürünlerdeki en iyi olan diyebiliriz kesinlikle. Veteriner kliniklerinde daha iyi mamalar satılıyor elbette. Ancak fiyat ve kalite kıyaslaması yapılırsa uygun bir ürün.

Silindi 13 yıl önce

Sokak kedileri icin iyi bir mama bence de, hem hesaplı hemde daha iyi beslenmeleri acısından. Ancak kendi kedinize market maması kullanmamalısınız, veterinerlerde ki prof mamalar daha saglıklıdır.

Silindi 12 yıl önce

merhaba, ben deneme amaçlı olarak friskies junior cats için almıştım . 3 aylık kedimin yanısıra diğer büyük kedilerim de bayıla bayıla yedi... zararını da görmedim. şimdi de cat chow almayı düşünüyorum, veterinerde de gördüm ama karar veremiyorum :(

Silindi 10 yıl önce

friskies mamasını purına sırketı uretmektedır ve gayet kalıtelı bır mamadır turkıye pıyasasındakı en kalıtelı market mamasıdır.

Sponsorsponsor
Sponsorsponsor