Badem 9 yaşında 2007-2016

Nice senelere 

Badem 9 yaşında 2007-2016 için cevaplar :

Rumeysa O. 9 yıl önce

Bu gerçekten günümü aydınlattı. Bir kopeğe 9 yıl bakmak sabır, sevgi gerektirir. Ayrıca bir insanlık göstergesidir. Sizi tebrik ediyorum . Nice senelere Bademm^^

sevinc d. 9 yıl önce

Nice sağlıklı senelere badem ...

atilla ç. 9 yıl önce

Birlikte ve sağlıkla nice mutlu senelere...hepimiz için diliyorum ayrıca bunu:)

Arif Y. 9 yıl önce

Orijinalden alıntı: blueraquel Bu gerçekten günümü aydınlattı. Bir kopeğe 9 yıl bakmak sabır, sevgi gerektirir. Ayrıca bir insanlık göstergesidir. Sizi tebrik ediyorum . Nice senelere Bademm^^

Teşekkür ederiz...  Bu güne kadar ona hiç bir zaman hayvan olarak davranmadım , golden beslediğim için söylüyorum sol taraftaki fotoda yani ilk geldiği günden itibaren ona kalbinizi verirseniz o da size tüm sevgisini verir ,bugüne gelmemizin sebebi bu bence . 9 yaşına kadar eğitimin e sini vermedim ona ama gel görki kendi kendine öğrendi herşeyi şimdi bir dediğimi iki etmez :) internette bazı forumlarda okuyorum 8 yaşından büyük golden görmemişler ömürleri kısaymış , ama şükürler olsunki badem ilk günkü gibi heyecanlılığını devam ettiriyor.. :) 

Rumeysa O. 9 yıl önce

Orijinalden alıntı: badem7

Orijinalden alıntı: blueraquel Bu gerçekten günümü aydınlattı. Bir kopeğe 9 yıl bakmak sabır, sevgi gerektirir. Ayrıca bir insanlık göstergesidir. Sizi tebrik ediyorum . Nice senelere Bademm^^

Teşekkür ederiz...  Bu güne kadar ona hiç bir zaman hayvan olarak davranmadım , golden beslediğim için söylüyorum sol taraftaki fotoda yani ilk geldiği günden itibaren ona kalbinizi verirseniz o da size tüm sevgisini verir ,bugüne gelmemizin sebebi bu bence . 9 yaşına kadar eğitimin e sini vermedim ona ama gel görki kendi kendine öğrendi herşeyi şimdi bir dediğimi iki etmez :) internette bazı forumlarda okuyorum 8 yaşından büyük golden görmemişler ömürleri kısaymış , ama şükürler olsunki badem ilk günkü gibi heyecanlılığını devam ettiriyor.. :) 

Golden ler gerçekten sevgi melekleri, diğer ırklar gibi sert olmak gerekmiyor. Sadece sevgi yetiyor. Umarım 10'lu yaşlarını da görür ^^

emre b. 9 yıl önce

Simdi sizin ilk adım attığınız yoldayız köfteyle bizde sizin gibi sağlıklı ve uzun birliktelik yaşarız. Tebrik ederim ikinizide.

Arif Y. 9 yıl önce

Orijinalden alıntı: blueraquel

Orijinalden alıntı: badem7

Golden ler gerçekten sevgi melekleri, diğer ırklar gibi sert olmak gerekmiyor. Sadece sevgi yetiyor. Umarım 10'lu yaşlarını da görür ^^

İnşallah

Arif Y. 9 yıl önce

Orijinalden alıntı: mrboler Simdi sizin ilk adım attığınız yoldayız köfteyle bizde sizin gibi sağlıklı ve uzun birliktelik yaşarız. Tebrik ederim ikinizide.

İnşallah

Sponsorsponsor
Sponsorsponsor