2 aylık kedim çok yaramaz

Arkadaşlar merhabalar dün scottish fold 2 aylık yavru bir kedi sahiplendim. Ama gel gelelimki kedi yerinde duramıyor. Benim internetten okuduğum kadarı ile sakin huylu bir kedi diye okudum. Bide kendi kendine oynuyor yatağıma tırmanıyor benim anlamadığım bu kadar hareketli kedilermi bunlar? Yoksa benim kedimde'mi bir sıkıntı var. Şimdiden teşekkürler.

2 aylık kedim çok yaramaz için cevaplar :

EMRE & MEHTAP C. 9 yıl önce

Ne güzel işte hayvan hareketli heyecanlı. Yani süs kedisi değil tabi vazo gibi koy kenara dursun. Yavru o daha enerjisi yüksek olur, üstelik yeni geldiği evi merak etmiş, oyun istiyor belli ki sizden. Benım de scotttısh fold kedım var. Sakın kedı ırkı evet sakın ama oyun oynamaz yada meraksız degıl. ılerde sakinliğin anlamını anlıcaksınız. İnsanlara çok sırnaşmıo bızımkı, bıze bıle sırnasmaz kendı halınde takılır. Ama gecelerı bıle evde at koşturuyor. atlıyor zıplıor, hayvan bu ya sonucta ınsanın yavrusu bıle 5 dk yerınde durmaz. Üzülmeyin kediniz normal, oyun istiyor sizden.

yunus emre O. 9 yıl önce

teşekkürler güzel yorumunuz için. Birde bir şey sorucam ben şimdi papağanda besliyorum sultan papağanı 6 senedir benimle beraber. İşe gittiğim zaman farklı odalarda tutuyorum eve geldiğimde kendi odama alıyorum. Birbirlerine alışabilirlermi yoksa tehlikeli mi ? 

Nova y. 9 yıl önce

Merhaba! Benim de iki Scottish Fold cinsi kedim var, büyük olan neredeyse hiç oyun oynamaz ama küçük olan durmak bilmez. 3,5 aylık ufaklık, bazen artık uyusa da ben de kafamı dinlesem dediğim oluyor :) sürekli ilgi ve oyun istiyor ki bu da gayet normal bebeklikte. mümkün olduğunca onunla oynayın, evin çeşitli yerlerine oyuncaklar bırakın kendisi de oynayabilsin. 6-7 aylık olana kadar bu hareketlilik sürecektir. Papağan meselesine gelince, bence papağanı güvenli bir duvara asarak başlayın işe, farklı odalara filan koymanıza gerek yok, birbirlerini görüp alışsınlar, sorun olmayacaktır. 

yunus emre O. 9 yıl önce

Şöyle söyleyim yanlarindayken sıkıntı yok. Bizimki papağana yaklaşmaya çalışınca papağanımız haliyle hirliyor. Kedimizde yavru olduğu için ondan korkup kaçıyor. Hiç bir şekilde alisamazlarmi birbirlerine. Çünkü papağanım hep salınık. Yada ise giderken farklı odalara koyucam Her ikisinide.

Silindi 9 yıl önce

5-6 aylıktan sonra çok uysallaşıyorlar :)

Silindi 9 yıl önce

Iyide bu cok normal bende ruzgari sahiplendigimde iki aylikti onlarin tam oyun zamanni

Nova y. 9 yıl önce

Uzun bir süre gözetim altında salmalısınız papağanı. Tamamen alışır tabi ama sabır lazım. 

Sponsorsponsor
Sponsorsponsor