Sarman Kedi Eğitimi

Sarman Kedi Eğitimi

Renklerinden dolayı aldıkları isimleriyle bilinen Sarman kedi eğitimi ilk başlarda sahiplerini zorlasa da zamanla kolay bir hal alabilir. Bunun için Sarman kedi besleyenlerin neler yapması gerektiğini hakkında bu yazımızı hazırladık. Sarman kedi nasıl eğitilir öğrenmek için yazımızın devamını okuyabilirsiniz.

İçindekiler

    Sarman Kedi Eğitimi

    sarman kedi eğitimi

    Bir çok kedi sahibi tarafından yapılan yanlış eğitimi sonucunda minik dostlarımız onlardan istenmeyen davranışları sergileyebilir. Kedinizi severken ya da onunla oynarken sizi ısırıp tırmalamasını istemiyorsanız Sarman kedi eğitimine yavruluk döneminden itibaren başlamanız gerekir. En çok yapılan yanlış ise ödül mamasını yanlış zamanlarda kullanmak olarak öne çıkıyor.

    • Tuvalet eğitimi
    • Tırmalama eğitimi
    • Beslenme eğitimi
    • Davranış eğitimleri
    • Komut eğitimleri

    Sarman kedi nasıl eğitilir konusunda en çok yapılan yanlış ondan istemediğiniz bir davranışı bıraksın diye ödül maması vermektir. Sarman kedi eğitiminde bu durum yaptığı davranışı taktir ettiğinizi düşündürerek aynı davranışları sergilemeye devam etmesine neden olur. Sarman kedi tuvalet eğitimini kolayca öğrenir. Tuvalet yapması gereken yeri öğrenip alıştıktan sonra herhangi bir problem çıkartmaz.

    Sarman Kedi Evde Beslenir Mi?

    Sokakta, hayvan barınaklarında ya da pet shoplarda gördüğünüzde çok beğenerek sahiplenmek istediğiniz Sarman kedi evde beslenir mi sorusunu sorabilirsiniz. Sarman kedi evde beslenebilir. Onun için evinizde uygun bir ortam hazırlamanız gerekir. Temel ihtiyaçlarını karşıladıktan sonra ev içerisinde yaşamasına engel olacak bir durum bulunmaz.

    Sarman kedi evde beslenir mi de en çok dikkat edilmesi gerekilen konu Sarman kedi eğitimidir. Sizinle uyum içerisinde yaşayabilmesi için Sarman kedi özellikleri hakkında araştırma yaptıktan sonra onu en uygun şekilde eğitmeye başlayabilirsiniz. Bu sayede neleri yapıp neleri yapmaması gerektiğini bilerek ev içi yaşama daha çabuk adapte olacaktır.

    Sarman Kedi Nasıl Ev Kedisi Olur?

    Dünyanın en popüler evcil hayvanları arasında kediler ilk sıralarda bulunsa da bazı cinslerin kendilerine has özellikleri ve karakter yapıları onları her alanda yaşayabilme adına en uygun tercih yapmaz. Bu yüzden sahiplenmeden önce hemen hemen her yerde karşılaşabileceğiniz Sarman kedi nasıl ev kedisi olur konusu hakkında araştırma yapmanız iyi olabilir.

    Sarman kedisi harika bir ev kedisidir. Çok zeki olmalarının yanı sıra sahiplerine karşı güçlü bir bağlılık duygusu taşıyabilirler. Evine ve ev sakinlerine alıştıktan sonra etrafa neşe saçan karakteri ortaya çıkar. Daima ilgi isterler ve bunun karşılığını fazlasıyla verirler. Ona yeteri kadar ilgi göstermediğiniz taktirde size küsebilir ve tavır koyabilir. Oyuncu kişiliğiyle çocuklarınızla eğlenceli vakit geçirebilirler.

    Pet_Paw 1888 Patileme

    Yorumlar


    Sponsorsponsor