Kedilerle nasıl anlaşılır?

Kedilerle nasıl anlaşılır?

Yeni bir kedi sahiplenen veya beslemekte olan insanların akıllarında tek bir ortak soru var, kedilerle nasıl anlaşılır? Aslında bunun cevabı oldukça basittir. Tarihin başlangıcından beri insanların en yakın dostları olan kedilere anlaşmak oldukça kolaydır. Kedilerle daha iyi iletişim kurmak için hayat kurtarıcı bilgileri sizler için yazmış bulunmaktayım. Gelin birlikte sevimli dostlarımızla nasıl daha iyi iletişim kurabiliriz bakalım.

İçindekiler

    Kedilerle nasıl anlaşılır?

    Dünya üzerine var olan tüm hayvanlar gibi sevimli dostlarımız kedilerle de anlaşmanın belirli kuralları vardır. Kedilerle nasıl anlaşılır diye bakacak olursak aslında işin özü sayı ve sevgiden geçmektedir. Kedilerin bazen anlamlandıramadınız davranışları olabilir. Sonuçta insanlar gibi iletişim kurmazlar ve kedilerin anlaşılması diğer hayvan türleri gibi zor olabilir.

    Ben bazen kendi kedimin ne yaptığını veya ne düşündüğünü anlayamıyorum. Öylece bir birimize iki sevdalı edasıyla bakıyoruz. Kendi kedimden yola çıkarak sizler için kedilerle nasıl anlaşılır diye birkaç tüyo vermek istiyorum. Bu şekilde sevimli dostunuzla gayet iyi anlaşabilirsiniz. Öncelikle kediler çok ilgi bekleyen hayvanlardır. Sizlerin yanlarına gelerek onları sevmenizi isteyebilirler. Bu nedenle kedinizle iyi iletişim kurmak için ona bolca sevgi göstermeniz gerekmektedir.

    Kedinizin isteklerini ve ihtiyaçlarını yerine getirmekte aslında bir iletişim şeklidir. Kedinizi beslerken veya onu temizlerken de iletişim kurarsınız. Kedinizle iyi anlaşmak için aslında onlar gibi düşünmekte de fayda var. Sevimli dostumuzun karnını ve başını okşamak, birlikte uyumanız veya onunla konuşmanız sayesinde iyi anlaşabilirsiniz. Bu gibi şeyleri yaparsanız kedilere fısıldayan insan diye anılabilirsiniz.

    Kedilerle nasıl iletişim kurulur?

    Kedilerle iletişim kurmak aslında basittir. Son araştırmalar göre kediler insanların söylediği şeyleri anlayabildiği ortaya konmuştur. Kedinizle konuşarak, onu sevmek veya onunla oyun oynayarak iletişiminizi güçlendirebilirsiniz. Kedinizle geçirdiğiniz her an aslında iletişiminiz için oldukça önem taşımaktadır. Kedilerle anlaşmak için onlara ismiyle hitap etmeli ve ismine hızlı alışması için de kedi isimleri arasından güzel bir isim seçmelisiniz.

    Kedilerle iletişim kurmak gördüğünüz gibi oldukça kolaydır. Hayvanlar sevgi ve saygı ister. Kendilerini güvende ve huzurlu hissetmek ister. Bu ortam koşulları sağlandığında sizlerle iletişimi sağlıklı olacaktır. Sürekli etrafınızda olup sizinle oyunlar oynamak isteyecektirler. Bazen sevimli dostlarımızı anlamakta zorluk çeksek de temelde ne istediklerini bilmek bize iletişimde fayda sağlayacaktır.

    Pet_Paw 690 Patileme

    Yorumlar


    Sponsorsponsor