Exotic Shorthair Nereden Alınır?

Exotic Shorthair Nereden Alınır?

Pandemi dönemiyle birlikte evcil hayvanların çok daha popüler hale gelmesinin sonucunda Exotic Shorthair nereden alınır sorusu gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Bu sevimli tüy yumaklarını sahiplenmek için nereye başvurmanız ve neler yapmanız gerektiğini yakından inceleyelim.

İçindekiler

    Exotic Shorthair Nereden Alınır?

    exotic shorthair nereden alınır

    Exotic Shorthair kedi özellikleri onu en çok tercih edilen popüler kedi cinsleri arasında ilk sırada tutuyor. Kendine has yüz yapısı, bakışları ve oldukça sevecen karakteri sayesinde özellikle kedilere karşı ilgi duyan bir çok insanın dikkatini çekmesine yardımcı oluyor. Eğer siz de bir Exotic Shorthair kedi sahiplenmek istiyorsanız aşağıda  Exotic Shorthair nereden alınır öğrenebilirsiniz.

    • Hayvan barınakları
    • Sahiplendirme ilanları
    • Bu kedi cinsine sahip kişiler
    • Kedi çiftlikleri

    Exotic Shorthair sahiplenmek için hayvan barınaklarına başvurabilirsiniz. Ancak hayvan barınaklarında her türlü cins olabildiği için onlara denk gelme ihtimalinizin düşük olduğunu belirtelim. İnternet üzerindeki ilanları kullanarak da sahiplenme yapabilirsiniz. Genellikle bu ilanlar da Exotic shorthair kediye sahip kişiler tarafından konulmaktadır. Exotic Shorthair nereden alınır sorusuna en net yanıt ise kedi çiftlikleridir. Bu çiftliklerde safkan Exoticlere ulaşmanız mümkündür.

    Exotic Shorthair Sahiplenme Nasıl Yapılır?

    Exotic Shorthair kedi sahiplenmek için çok hevesli olabilirsiniz ancak bunu gerçekleştirmeden önce tam olarak ne yapmanız gerektiğine dair bir fikriniz bulunmuyorsa endişeye kapılmanız normaldir. Exotic Shorthair sahiplenme nasıl yapılır öğrenmek için aşağıda hazırladığımız listeye göz gezdirebilirsiniz.

    • Kediyi sahipleneceğiniz yere başvurun
    • Başvurunuzun incelenmesini bekleyin
    • Başvurunuz onaylandıktan sonra görüşmeye gidin
    • Kedi sahiplik sözleşmesini okuyup imzalayın
    • Kediyi sahiplendikten sonra veteriner kontrolüne götürün
    • Kedinizin kimliklendirilmesi için mikroçip taktırın

    Exotic Shorthair sahiplenebilmek için yukarıdaki adımları takip etmeniz gerekiyor. Sahiplenme süreciniz tamamlandıktan sonra gerekli kontrollerin yapılması ve tarım ve orman bakanlığı tarafından çıkarılan yeni yönetmeliğe göre mikroçip takılması için veterinere yolunuz düşecektir. Bu işlemleri tamamladıktan sonra ailenizin yeni ferdiyle evinizin yolunu tutabilirsiniz.

    Kedi Sahiplik Sözleşmesi

    Kedi sahiplilik sözleşmesi Dünya Kedi Irkları Derneği(DKED) tarafından hazırlanan ve kediyi sahiplendiğinizi gösteren belgedir. Bu sayede kedinin size ait olduğunu kolaylıkla kanıtlayabilirsiniz. Exotic Shorthair nereden alınır araştırırken bu sözleşmenin olmasına dikkat edin.

    Kedilerde Mikroçip

    2022 yılı sonuna kadar sahipli kedilerin kimliklendirilebilmesi ve kaybolmaları halinde kolaylıkla bulunabilmeleri için Tarım ve Orman Bakanlığının çıkardığı yönetmeliğe göre kedilerde mikroçip uygulaması zorunlu hale gelmiştir. Kedinizi sahiplendikten sonra mikroçip taktırma zorunluluğunuzun bulunduğunu unutmayın.

    Ücretsiz Exotic Shorthair Nereden Bulunur?

    Exotic Shorthair ücretsiz sahiplenmek için ne yapması gerektiğini bilmeyen bir çok kişi var. “Satın alma sahiplen” düşüncesine uygun bir şekilde Exotic Shorthair sahiplenme ücretsiz bir şekilde gerçekleşmesine yardımcı olacak bir çok kişi bulunuyor. Peki ücretsiz Exotic Shorthair nereden bulunur?

    Exotic Shorthair ücretsiz sahiplenmek için internet üzerinde bulunan ilanlara bakabilirsiniz. Exotic shorthair kedi sahiplenme üzerinden de Exotic Shorthair ücretsiz sahiplendirme yapabilirsiniz. Exotic Shorthair eş arayanlar da bu ilanlardan yararlanmayı tercih ediyor. Ücretsiz Exotic Shorthair nereden bulunur araştırırken art niyetli kişilerden uzak durmaya dikkat edin. Eğer siz de daha önce bu kedi cinsini sahiplendiyseniz yorumlar kısmında Exotic Shorthair nereden alınır merak eden kişilere yardımcı olabilirsiniz.

    Pet_Paw 784 Patileme

    Yorumlar


    Sponsorsponsor